Op zoek naar joling?

 
joling
Gerard Joling - TVblik.
Talentenjacht waarin coaches Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse DeLange en Gerard Joling op zoek naar het beste nieuwe 60-zangtalent van Nederland. Deze uitzending van het programma The Voice Senior met de titel Gerard Joling was jurylid tijdens deze uitzending Programma Bekijk uitzending.
tanden bleken den haag
Oeps: playback-optreden Gerard Joling gaat mis Superguide.
Hilarisch: Koffietijd-optreden Gerard Joling loopt in de soep. Gerard Joling mocht vanochtend als 'mystery' guest'' opdraven in Koffietijd op RTL 4. Hartstikke gezellig natuurlijk! Zijn optreden ging alleen niet zo vlot, maar gelukkig kon Geer er wel hysterisch om lachen.
gage gerard joling
Waar is dat Feestje! TV Gids.
Hij verbaast zich over alle gekkigheid en extravaganties op de meest uiteenlopende feesten en partijen. In de eerste aflevering maakt Henny kennis met het fenomeen glamourbingo, mag hij op de verjaardag van Frits Barend komen, viert hij Chinees Nieuwjaar met Gerard Joling en mag hij een dagje meelopen met schnabbelkoning Dries Roelvink die het ene na het andere feestje afloopt.
Wat zou deze foto van Gerard Joling te betekenen hebben? Is het dan toch weer goed?
'Gister' kreeg ik een kus. Zoals gewoonlijke lagen Gerard Joling en Gordon vorige week weer flink in de clinch door het optreden van Gerard Joling bij Jinek de week ervoor. Het relletje lijkt nu echter weer overgewaaid en bijgelegd te zijn.
Gerard Joling en Gordon spreken elkaar voor het eerst sinds ruzie: Sfeer was best zurig Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Gerard Joling en Gordon spreken elkaar voor het eerst sinds ruzie: Sfeer was best zurig. Toen de Nederlandse zanger Gordon 49 dit voorjaar zijn biografie uitbracht, viel die niet in goede aarde bij zijn showbizzcollega Gerard Joling 59.
Gerard Joling shockeert Chantal Janzen met zijn seksspeeltje 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Eerder werd bekendgemaakt dat Chantal Janzen ook dit jaar weer haar pyjama aandoet om te blijven slapen bij een aantal bekende Nederlanders, onder wie dus Gerard Joling. Ook mag ze gebruikmaken van een slaapkamer van onder anderen Corry Konings, Waylon, Alex Klaassen en Famke Louise. Lees ook: Chantal Janzen naar bed met Gerard Joling en Corry Konings.
Hysterisch: Gerard Joling treedt binnenkort op in Rotterdam - indebuurt Rotterdam.
Advertentie wordt geladen. Hysterisch: Gerard Joling treedt binnenkort op in Rotterdam. 1 november 2018. Faayyaaz van Dijk. Deel dit artikel. Het is toch om te gieren! Gerard Joling treedt op zaterdag 1 december op in Annabel tijdens Annameezing. Advertentie wordt geladen.
Pardon Our Interruption.
You're' a power user moving through this website with super-human speed. You've' disabled cookies in your web browser. A third-party browser plugin, such as Ghostery or NoScript, is preventing JavaScript from running. Additional information is available in this support article.

Contacteer ons