Op zoek naar kliniek?

 
kliniek
kliniek - WikiWoordenboek.
medisch inrichting waar patiënten medische zorg krijgen en worden verpleegd. De kliniek was overvol na het grote verkeersongeluk. In deze kliniek worden mensen met een verslaving geholpen om er vanaf te komen. een inrichting waar patiënten worden verpleegd. Duits: Klinik de v.
tanden bleken kliniek
Ziekenhuis - Wikipedia.
Een verwante benaming van ziekenhuizen is kliniek. Dit zijn veelal gespecialiseerde ziekenhuizen, bijvoorbeeld een abortuskliniek of een hartkliniek. In Vlaanderen wordt kliniek soms ook als synoniem van algemeen ziekenhuis gebruikt. Vroeger gebruikte men vaak de begrippen gasthuis of hospitaal. Nu wordt met dat laatste meestal een militair ziekenhuis bedoeld.
psychiatrische
Boerhaave kliniek - Wikipedia.
Na de dood van de oprichter/eigenaar Mendes de Leon in 1924 nam een medisch consortium, de Vereniging Boerhaave Kliniek, het bestuur van de kliniek over. In de Bezettingstijd werd de kliniek met Duits medisch personeel bestemd voor verpleging van niet militaire Duitsers en hun familie.
dereiger.nl
Opname in kliniek.
Opname in kliniek. Opname in kliniek. Opname in kliniek. Als u het thuis niet meer redt is opname in een kliniek soms noodzakelijk. Tijdens een opname onderzoeken wij u uitgebreid en stellen we in overleg met u een behandelplan op.
tandzorgkatwijk.nl

Contacteer ons