Cherchez à turkije?

 
turkije
Turkije Wikipedia.
Dienstweigering is niet mogelijk. Turkije is een van de vijf NAVO-lidstaten die deel uitmaakt van het nuclear sharing'-beleid' van de alliantie, samen met België, Duitsland, Italië en Nederland. 60 Een stuk of 90 B61-kernbommen bevinden zich op de Luchtmachtbasis Incirlik, waarvan er 40 kernbommen toegewezen zijn voor het gebruik van de Turkse luchtmacht. In 1998 kondigde Turkije een programma aan ter waarde van 160 miljard dollar over een periode van twintig jaar voor de modernisering van de Defensie in diverse projecten, waaronder tanks, straaljagers, helikopters, onderzeeërs, oorlogsschepen en aanvalsgeweren. Turkije is een niveau 3-partnerland van het Joint Strike Fighter-programma JSF. 61 Turkije doet mee met de internationale missies in het kader van de Verenigde Naties en sinds 1950 van de NAVO, inclusief de vredesmissies in Somalië, Joegoslavië en de ondersteuning van coalitietroepen in de Eerste Golfoorlog. Turkije onderhoudt 36.000 troepen in de Turkse Republiek Noord-Cyprus en heeft sinds 2001 troepen in Afghanistan als onderdeel van de International Security Assistance Force ISAF. In 2006 heeft het Turkse parlement een vredesmacht van ongeveer 700 grondtroepen en patrouillevaartuigen ingezet als onderdeel van de United Nations Interim Force In Lebanon UNIFIL in het kielzog van het Israëlisch-Libanese Oorlog.
Turkije houdt vast aan offensief tegen Koerden in Afrin Buitenland Nieuws HLN.
Die benadrukte gisteren dat de VN een staakt-het-vuren in heel Syrië eist en adviseerde Turkije de resolutietekst opnieuw te lezen. Turkije ziet de YPG als een Syrische tak van de verboden Koerdische Arbeiderspartij PKK en dus als een terroristische organisatie.
Koppel klaagt TUI aan voor ziekte op reis in Turkije, maar w. Gazet van Antwerpen.
tekenen verzet aan tegen veroordeling bij verstek. en Rahma B, de twee zussen en IS-vrouwen die onlangs door Turkije zijn teruggestuurd. Twee Belgische IS-verdachten opgepakt in Turkije. In Turkije zijn zaterdag zes personen gearresteerd die banden zouden hebben met IS.

Contactez nous