Cherchez à fue?

 
fue
FUE-haartransplantatie Hairplus MC.
Op deze manier kunnen de meeste grafts worden getransplanteerd 2500-3000 grafts. Een haartransplantatie is ook mogelijk zonder het donorgebied kort te scheren. We spreken dan van een haarsparende FUE-haartransplantatie. Bij zon FUE-behandeling kunnen tot 1250 grafts worden getransplanteerd. Uitstekende beheersing van de FUE-techniek. Het medisch team van Hairplus medical care heeft veel ervaring met de FUE-haartransplantatiemethode. Onze chirurgen beheersen de techniek uitstekend. Met speciale microboortjes met een diameter van 05, tot 08, mm verwijderen ze de grafts snel en nauwkeurig uit het donorgebied. Met deze diameter krijgt u gegarandeerd geen zichtbare littekens in het donorgebied. Ook is de kans minimaal dat er een haarzakje tijdens het verwijderen beschadigt. Minder ervaren klinieken werken met een diameter van 09, mm of meer. Groot medisch team waarborgt de kwaliteit. Bij een behandeling zetten we een groter medisch team in dan andere klinieken. Zo kunnen de teamleden elkaar afwisselen tijdens de intensieve ingreep. Doordat onze specialisten hun maximale aandacht behouden, ligt de kwaliteit van een behandeling hoger. Een groter medisch team betekent ook dat we op een dag meer grafts kunnen transplanteren: zon 2500 tot 3000 grafts op één behandeldag. Voordelen van de FUE-haartransplantatie. Een FUE-haartransplantatie laat geen zichtbaar langwerpig litteken achter.
FUE haartransplantatie informatie Prohair Clinic.
Het aantal haren dat getransplanteerd moet worden, hangt af van de grootte van het te behandelen gebied. Daarnaast wordt het aantal grafts bepaald door uw haarstructuur, uw haarkleur en uw natuurlijke haardichtheid. Wanneer u bijvoorbeeld dik haar heeft, dat donker is van kleur en een steile structuur heeft, heeft u meer haren nodig dan wanneer het haar dun is, donkerblond van kleur en krult. Onze haarspecialisten kunnen u adviseren tijdens het consultatiegesprek. Hoelang blijf ik het effect zien van een haartransplantatie? Het effect van een haartransplantatie is levenslang zichtbaar. Krijg ik garantie op de haartransplantatie? Ja, wij geven een levenslange garantie op de haartransplantaten. Sinds wanneer worden haartransplantaties uitgevoerd?
FUE-Haartransplantatie Haarverzorging, Haaruitval, Haarproblemen, Haarziekten, HAARSTICHTING.NL.
Onderzoek via Haarweb. Wat doen we. Gratis vrijblijvend consult. Haartransplantatie in het buitenland. Micro Hair Pigmentation. Onderzoek via Haarweb. Bij de nieuwste FUE haartransplantatie techniek FUE Follicle Unit Extraction worden de haarwortels 1 voor 1 met een holle naald of boortje uit het achterhoofd verwijderd.
FUE haartransplantatie Haarkliniek Kliniek Veldhoven.
Litteken: Doordat de follikels één voor één worden verwijderd uit het donorgebied, blijven er na het genezingsproces geen zichtbare littekens achter. Door gebruik te maken van microchirurgie met instrumenten van 06, 09, mm, kunnen wij zeker zijn dat er geen ernstige complicaties zullen optreden na een haartransplantatie via de FUE methode. Er zijn wereldwijd geen gevallen bekend waarbij een cliënt permanente schade of zware complicaties heeft overgehouden aan een FUE haartransplantatie. Resultaat; Een natuurlijk resultaat en levenslange groeigarantie. Toepasbaar; haartransplantatie vrouwen en mannen. De transplantatie grootte kan nauwkeurig en optimaal afgestemd worden op de behoefte van de cliënt. Behandeling; De transplantaties worden poliklinisch uitgevoerd. Het betreft eerder een behandeling dan een operatie! Nadelen FUE haartransplantatie.: Tijd en kosten; FUE haartransplantatie is zeer tijdrovend en arbeidsintensief, dit brengt hoge kosten met zich mee. 750 a 1000 grafts kan de normale haarlengte behouden blijven. In bijna alle gevallen zullen dus de haren geschoren moeten worden tot een lengte van ca. Bent u geïnteresseerd in een behandeling? Neemt u dan contact met ons op. Haartransplantatie voor en na. Micro Hair Pigmentation. Ma t/m vrij: 08.00-17.30 uur. Weekend en feestdagen: gesloten. 5509 MJ Veldhoven.

Contactez nous